UAC 2016 - O letního krále vrchařů - Tuchoměřice


2016-vrchar2-foto #5

Publikoval Jakub Tamchyna

28. června 2016

V neděli 26.6.2016 se členové Stark Cycling Teamu zúčastnili další akce konané organizací Sport pomáhá, která podporuje sociálně hendikepované děti. Tentokrát byl na programu 83 km dlouhý druhý díl napínavé trilogie Král vrchařů, ve kterém jsme absolvovali pět kopcovitých měřených úseků.

Po celé trati nás doprovázel mechanický a proviantní vůz, který s naprostým přehledem řídila Lucka Černá a ze kterého pro dnešní den nezávodící trenér a manažer Michal Stark udílel strategické pokyny a samozřejmě nás neúnavně podporoval.

Mezi jednotlivými měřenými úseky se jelo výletní tempo, v podstatě „pohoda, klídek a tabáček“, žádný spěch. Každý z kopců potom představoval individuální časovku do vrchu, ve které se na jedné straně každý snažil vymačkat ze sebe všechny zbytky sil a na druhé straně v sobě udržet průdušky a snídani.

Se všemi kopci se z týmu nejrychleji vypořádal Honza Černý (4. místo v kategorii B), hned za ním David Slaboch (7. místo v kategorii A) těsně stíhaný Honzou Bryxim (6. místo v kategorii C). S menším časovým odstupem za naší elitní trojicí se umístil Marek Kovář (13. místo v kategorii C), Josef Ptáček (19. místo v kategorii C) a výborně zajela Klára Zadáková (2. místo v kategorii Ž).


GALERIE