UAC 2015 - Poslední šlápnutí


2015-UAC-POS-foto #1

Publikoval Jakub Tamchyna

6. října 2015

V neděli 27.9.2015 se někteří členové Stark cycling teamu vypravili na tradiční Poslední šlápnutí konané v Hobšovicích. Vzhledem k tomu, že šlo o poslední letošní silniční závod v rámci UAC a tedy poslední možnost získat nějaké body, bylo žlutočerných dresů prezentující náš tým na startu opravdu dost.

Nejlépe se umístil Honza Masař, který vybojoval 15. místo celkově a 5. v kategorii B, a to ještě o den dříve absolvoval MTB závod v Českém středohoří. Jen o pár vteřin za Honzou dojel do cíle David Slaboch a vybojoval tak 22. místo celkově a 7. v kategorii A. Tímto skvělým výsledkem David završil velice úspěšnou sezónu, ve které to v celkovém hodnocení kategorie AB dotáhl na 7. místo (3. místo v kategorii A). A aby toho nebylo málo, tak v rámci CKKV/Svijany hobby cup zahrnující časovky v Bášti a Lipencích a klasiky Doksy a Poslední šlápnutí obsadil David 2. místo a patří mu tak obrovská gratulace.

Neméně důležitým výsledkem bylo 39. místo v kategorii AB Dušana Hausera, kterým tak potvrdil 6. místo v celkovém hodnocení kategorie AB a to znamená nejlepší umístění z celého Stark cycling teamu v rámci UAC 2015. Rovněž velká gratulace a poděkování za perfektní prezentaci týmu.

V rámci 2. balíku výsledkově nejvíce zazářil nováček týmu Pavel Kryška, který dojel na 8. místě. A největším smolařem týmu se stal Honza Bryxi, který jel celý závod v takové pohodě, až zapomněl počítat kola a z téměř jisté bedny nakonec nic nebylo. I tak je ale 6. místo celkově krásné a Honza má slíbené počítadlo a do začátku další sezóny pořádně potrénuje.

Další závodníci, kteří rovněž skvěle prezentovali náš tým: Richard Löbl (32. místo v kategorii AB), Jan Černý (33. místo v kategorii AB), Jakub Tamchyna (45. místo v kategorii AB), Marek Kovář (43. místo v kategorii C-Ž).



GALERIE